ISI
Ibnu Hashim
Kerajaan India kata dia akan beri bukti bahawa ISI yang mendalangi pengeboman itu...
Ye la tu..belajar kat Amreka la tu..ada bukti ada bukti..last last yang ada minaci jer... tengok la apa bukti dia nanti tu... dalam statement tu pun kata suspek yang dipercayai terbabit tu ditangkap dalam keadaan khayak dgn dadah.. Mmm...pejuang Islam tulen le tu yer? Ada ke pejuang islam Mat Paipon? Biar betul... Ntah mamat Paipon mana dia upah dadah suh mengaku...laju je la mamat tu... Tengok je la... tapi aku memang tak caya geng geng depa nih..memang depa tunggu peluang bantai Umat Islam... HAPRAK!
1 Response
  1. lekiu Says:

    Musharraf is having a hard time to control ISI. I pray that his plan to reorganise ISI akan berjaya.Musharraf now realise yang running a country susah daripada jadi Jeneral. He is now cowing to US pressure having realised that kalau tak ikut nanti kena bom sampai stone age..kesian betul. I suppose practicality would dictate having a normal relationship with India, balancing between agreeing to US pressure to stop militancy and to appease his populace support for the Kashmiri independence and the support for the Taliban by ISI.


Post a Comment